<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=123684421449218&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Software-defined networking: een slimme netwerkoplossing zonder complex beheer

Download het gratis e-book

Naarmate jouw organisatie groeit, groeit ook de behoefte aan een stabiel en snel netwerk.

Aan een klassieke netwerksituatie heeft een grote organisatie veel onderhoud. Verschillende routers, switches en access points zorgen voor decentrale configuratie. Het uitbreiden van zo’n netwerk kost tijd en het onderhoud is arbeidsintensief. Bovendien ontstaat een gebrek aan overzicht; dat kan leiden tot een onveilige situatie. Kortom: het legt veel druk op het IT-team, dat zich liever zou bezighouden met meer strategische zaken dan netwerkbeheer. Software-defined networking biedt daar een oplossing voor.

Cloud- gebaseerde netwerkoplossing 

SDN is een cloud-gebaseerde netwerkoplossing die netwerkbeheer centraliseert. Omdat de digitale infrastructuur vanaf één punt wordt aangestuurd, neemt dat de complexiteit van het netwerk weg. Dat bespaart tijd, kosten en het ontlast het IT-team. Ook de schaalbaarheid van SDN is een groot voordeel ten opzichte van een klassieke netwerkopzet.  

De klassieke, gedecentraliseerde netwerkoplossingen voldoen dan niet meer. Laat het netwerk meegroeien met jouw business, door te kiezen voor software-defined networking (SDN). Een slimme netwerkoplossing, zonder complex beheer. 

Na het lezen van het e-book weet je:

    • De voordelen van SDN voor organisaties
    • Hoe je SDN laat werken voor jouw organisatie
 

Vul je gegevens in en ontvang direct het e-book. 

ebook-networking-mockup-klein

 

SDN e-book aanvragen