<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=123684421449218&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Gratis online IT-Securityscan

Ontvang direct de resultaten, advies en tips voor jouw organisatie.

Het lukt hackers steeds vaker om binnen te dringen in de IT-omgeving van organisaties.

Hackers zijn uit op de verstoring van informatie-uitwisseling en bedrijfsprocessen. Iedere organisatie, klein of groot, heeft cybersecurity nodig. Bij de beveiliging van jouw IT denk je al snel aan antivirus software om besmettingen door virussen en malware te voorkomen. Maar welke risico’s loopt jouw organisatie nog meer, zonder dat je je daar bewust van bent? Iedere verbinding met jouw bedrijfsdata kan een potentieel kwetsbaar punt zijn. Van VPN verbindingen tot jouw website of webportal. Zelfs telefoons en tablets met toegang tot zakelijke e-mail of tot jouw bedrijfsgegevens kunnen een risico inhouden.

Door nieuwe wetgeving rondom de beveiliging van persoonsgegevens ben je als bedrijf verantwoordelijk in geval van verlies van gegevens van jouw klanten.  Je bent verplicht om datalekken te melden. Des te meer redenen om jouw IT en bedrijfsnetwerk goed te beveiligen.

Weet jij welke beveiligingsrisico’s jouw organisatie loopt? Zet nu de eerste stap en doe de online Securityscan. Je ontvangt direct adviezen en tips om de beveiliging te verbeteren. 

Twijfel je of jouw organisatie een goed beveiligd netwerk heeft? Doe de online IT-Securityscan! 

Wat kun je verwachten van de online IT Securityscan?

  • Vragen omtrent 4 thema's: Medewerkers, Techniek, Wetgeving en Noodplan
  • Gemiddeld 5 vragen per thema
  • Binnen 7 minuten heb je direct inzicht in de cyberveiligheid van jouw organisatie
  • Direct advies en tips om de beveiliging te verbeteren
  • De online IT-securityscan is gratis

Start de online IT-Securityscan nu!

 

Managed Security Services

Wij bundelen de kracht van EndPoint Protection, Internet Security Gateway en Cloud Monitoring voor optimale cybersecurity. Zo behoud je controle over de snelle veranderingen in technologie.